Cím: 6300 Kalocsa, Obermayer Tér 7. 1 em.
Tel.: +36 20 375 4865

Bemutatkozás

A SANITARIUM Betéti Társaság 1992-ben alakult. Bár missziós nyilatkozatot nem fogalmazunk meg, mégis kezdettől fogva a betegellátást tekintettük számos szolgáltatásunk közül elsődlegesnek. 1991-ben épült és korszerű eszközparkkal felszerelt rendelőnk a testi bajokban szenvedő pácienseink mellett lelki gyógyulást is kínál az arra rászorulóknak. Psychiátriai, addiktológiai (szenvedélybetegségben szenvedő) pácienseket is ellátunk.

Mindezeken túl biztosítási orvosi vizsgálatok, igazságügyi szakértői tevékenység folynak rendelőnkben, és az úgynevezett „drog-elterelő” kezeléseknek is akkreditált intézménye vagyunk. 2002 óta speciális szivgyógyászati (kardiológiai) vizsgálatokra is berendezkedtünk. Specialisták (kardiológus szakorvosok, kardiológiai szakasszisztensek) állnak az Önök rendelkezésére. Vezető orvos-munkatársaink több, mint 30 éves szakmai tapasztalat birtokában irányítják a betegek gyógyítását.

Korszerű, nagytudású és nagy értékű vizsgálóeszközök várják Önöket, hogy diagnózisaink pontosak, szakjavaslataink megalapozottak legyenek (egy sziv-ultrahang készülék áráért  pl. családi házat lehetne vásárolni). Munkánk szinvonalát jellemzi, hogy egyetemi klinikák, országos intézmények fogadják el leleteinket hitelesnek. Szivkatéterezések, koszorúér-tágítások, szívműtétek, pacemaker-beültetések, úgynevezett elektrofiziológiai vizsgálatok és más beavatkozások történtek egyetemi klinikákon leleteink alapján és hoztak gyógyulást pácienseinknek.

A kezdetektől fogva nagyon korszerű szolgáltatások (bátran állítjuk: nemzetközi színvonalú!) jellemezték munkánkat. Ezt bizonyítja, hogy számos nyugat-európai, de még USA-állampolgár, sőt ausztráliai beteg vette igénybe intézményünket. A tőlük kapott kedvező visszajelzések igazolták, hogy igényességünk megfelelt az ottani elvárásoknak is: az általuk megszokott szakmai színvonalat tudtuk nyújtani. Eszközparkunk 1991-ben is korszerűnek volt mondható (számítógépes betegarchiváló rendszer, computerizált ekg-adatbázis, ekg-archiváló rendszer, interpretativ ekg-diagnosztikai rendszer, mely mért, számolt is, transztelefonikus ekg, stb).

A folyamatos szakmai fejlesztések és továbbképzések bizonyítékai a rendelők és a betegváró falain elhelyezett oklevelek, igazolások. Ezek tanúsítják munkatársaink nemzetközi kongresszusokon való rendszeres részvételeit, sikeres továbbképző vizsgáit, speciális képzési kurzusokon történt eredményes szerepléseit (szakvizsgák, emelt fokozatú ECHO-kardiográfiás akkreditáció, GCP-tanúsitvány, igazságügyi szakértői bizonyitvány, etc). Mindez azonban csak másodlagos. A legfontosabb számunkra pácienseink megelége-dettsége. Ez jelenti számunkra az igazi megméretést és sikert. Ez az, ami a jövőben is a legfőbb célként hívogat bennünket. És ez az, ami a gyógyító munkához szükséges erőt, hitet, kitartást adja. Különben nem teljesülhetne az orvosegyetem megkezdésekor választott mottónk, jelmondatunk:

Faber credendum est in arte sua!

Ez a latin mondat magyarul azt jelenti, hogy:

„A mesternek hinnie kell a művészetében!”

Ahhoz, hogy hiteles légy, elsősorban önmagadban kell hinned. Abban, hogy jót és jól teszel, egy jó ügyért: a beteg üdvéért, enyhüléséért, gyógyulásáért. S ha közben a magad boldogulását, elégedettségét is eléred, nem csak betegeddel, de önmagaddal is jót tettél.

Köszönjük, hogy bizalmával megtisztel bennünket.

Dr Juhász Márta

Psychiater és addiktológus szakorvos

igazságügyi orvosszakértő

kórházi főorvosnő

Dr Feke Gyula senior

belgyógyász és kardiológus szakorvos

akkreditált echo-kardiográfus

kórházi főorvos.

SANITARIUMB Bt.

A SANITARIUM Betéti Társaság 1992-ben alakult. Bár missziós nyilatkozatot nem fogalmazunk meg, mégis kezdettől fogva a betegellátást tekintettük számos szolgáltatásunk közül elsődlegesnek. 1991-ben épült és korszerű eszközparkkal felszerelt rendelőnk a testi bajokban szenvedő pácienseink mellett lelki gyógyulást is kínál az arra rászorulóknak.